»Exploration News
»Exotic Tribes
»Amazing Places
»Mysteries
»WildLife & Safari
»Extreme Sports
»Society & Lifestyle
»Expeditions
»Explorers

»Norway
»Finland
»Peru
»Liverpool
»Moss
»Party Life
»Beach Life
»Advice & Trends
»Travel Quotes
»Travel Books
»Books & Films
»Music & Dance
»Useful links
»Video Clips

»Consultant Services
»Partner Programme
»Consultant Partners
»Travel Links Partners
»Jobs & Training
»Presentations & Multimedia
»Submission articles
»Win Prize
»Press Room
»Investors

»Contact us

»Norske artikler
»Ordtak reiser
»Norske reiseguider

»Site map


Search:
»

The Global Travel Guide For Genuine Adventurers!

»Explorers Club
»Travel Companion
»Search
»Photo Gallery
»Advertising
Norske artikler
Reiseskildringer og nyheter på norsk fra verden rundt. Uvanlige ekspedisjoner og forunderlige oppdagelser gjør verden til et spennende sted å leve.

Oslo, Norge - Populare turistattraksjoner!

De mest populære turistattraksjonene i Oslo-området er: Vigelandsparken, Det kongelige slott, Holmenkollen Kultur- og Turistanleg, Vikingskipshuset, Nasjonalgalleriet, Frammuseet - Polarskipet Fram, Norsk Folkemuseum, Kon-Tiki Museet, Norsk Maritimt Museum, Akershus Festning, Tusenfryd i Ås, Hadeland Glassverk, Kistefos-Museet, Blaafarveværket, og Forsvarets flysamling Gardermoen.
2011-09-02 Read more

Moss,Møllerbyen,Jeløy,Jeløy,Norway,Mossefossen

Moss Norway Travel Guide, Moss Norge reiseguide - Følg oss på Facebook!

Oppnå unike opplevelser i vill, uberørt og fredelig norsk natur! Moss Norway Travel Guide, Moss Norge reiseguide, ble etablert 26. juli 2010 som en integrert del av globale reiseguiden Travel Explorations. Vårt mål er å inspirere og tiltrekke reisende verden rundt for å oppleve Moss-regionen i Norge. Bli med i vårt reisefellesskap på Facebook, kom i kontakt med andre som liker opplevelser i Moss-regionen, og finn inspirasjon gjennom kommentarer, diskusjoner, anmeldelser, artikler og bilder. Gjør din reisedrømmer til virkelig i Moss!
2011-07-03 Read more

Bill Shankly,Liverpool

Liverpool Football Club - Kjente ordtak viser den ekte Liverpool-ånden!

Uttalelser fra tidligere Livepool-managere, spesielt Bill Shankly, sier det meste om holdningen i Liverpool. De kraftfulle ordene i sitatene inspirerer og skaper magi. De forklarer i stor grad Liverpool`s eventyrlige suksess over et stort tidsspenn. Det er noe spesielt med Liverpool og menneskene der.
2011-03-08 Read more

Liverpool Football Club - Roy Hodgson`s 10 katastrofale uttalelser i sin tid som Liverpool-manager!

På nettstedet ThisIsAnfield.com, gjennomgår Aaron Cutler, de verste såkalte Roy-sitatene, fra ikke å forstå spillerne, til ikke å forstå klubben eller det er fansen. Slik oppstod det Aaron kaller Royism.
2011-03-08 Read more

Billetter til Liverpool kamper!

Liverpool by gir muligheter for mange spennende opplevelser. Det mest interessant for de fleste er fotball, og da er det store spørsmålet hvordan man skal skaffe seg billetter uten det koster skjorta. Her er noen tips om mulighet for opplevelser i Liverpool og hvordan man går frem for å skaffe seg billett til Liverpoolkampene.
2010-10-13 Read more

Liverpoolhjerter - Boken som er et must for Liverpoolsupportere!

Hva er det med Liverpool Football Club, spør forfatteren Ragnhild Lund Ansnes?Hvorfor kan voksne, norske menn som aldri gråter likevel bryte ut i strigråt av en fotballkamp med de røde fra Merseyside? Hvordan kan det ha seg at den får en tenåring til å kaste møbler ned trappa, eller gjør en nybakt ektemann villig til ofre bryllupsreisen?
2010-10-12 Read more

Liverbirds,Moss,Liverpool,supporterklubb,supportere

Liverbirds Moss arrangerer stormøte for sine medlemmer - Moss, lørdag 23. oktober 2010!

Møt en av de mestvinnende engelske spillerne gjennom tidene, den tidligere Liverpoolstjernen Phil Neal, i Moss lørdag 23. oktober 2010. I tillegg kommer forfatteren av boken Liverpoolhjerter, Ragnhild Lund Ansnes. Dette er i anledning av Liverpool supporterklubb i Norge, LFCSCSB, sitt 30-års jubileum. Få med deg boksignering, bilde av deg med Liverpoolstjernen, kjøp av supportereffekter, hør gode historier og syng Liverpoolsanger. Påmelding. Første mann/dame til mølla.
2010-10-09 Read more

Liverbird,Liverbirds,Liverpool,Liverpool Football

Liverpool sanger du bør kunne!

Liverpool, Liverpool, Liverpool! Ingen kvitrer bedre enn fuglene fra Liverpool. Det diktes stadig nye sanger om Liverpool Football Club, managere og spillere. Støtt laget på best mulig måte. Lær deg de viktigste sangene og bli den tolvte mann på laget. Her er en samling av de mest brukte sangene de siste sesongene, som fortsatt er aktuelle.
2010-07-29 Read more

Bjørnåsen,Bjørnåsen batteri,Bjornosen,Moss,Skansen,festning,fort

Norske festninger sentralt i forsvaret av Norge!

Noen av de viktiste begivenhetene i Norge fant sted på festningverkene. Norges 14 nasjonale festningsverk er: Fredriksten, Fredrikstad, Oscarsborg, Akershus, Kongsvinger, Karljohansvern, Fredriksvern, Møvik, Bergenhus, Kristiansten, Austrått, Hegra, Trondenes, Vardøhus, De Værdalske Befestninger og Grensefestninge. Det finnes 22 mindre grensebefestninger som ansees å være av nasjonal betydning. Med dette sendte Norge en klar beskjed til Sverige om at landet var villig til å kjempe for sin selvstendighet.
2010-06-09 Read more

Bjørnåsen,Bjørnåsen batteri,Bjornosen,Moss,Skansen,festning,fort

Bjørnåsbatteriet, Helleren, Mossesundet, Jeløy og Værne kloster - Perler i Moss!

Mosseregionen tilbyr gode muligheter for å oppleve historiske minnesmerker i vakker natur.
2010-06-08 Read more

Moss,Mossesundet,Solnedgang,Jeløya,blå solnedgang

Moss - Ut i det blå i Mossesundet!

Himmel og hav for en vakker blåfarge! I estetikken regnes blå til de kalde fargene, men solnedgangen mandag 31. mai 2010 i Moss var alt annen en kald. I det deilige sommerværet løp jeg gjennom Mosseskogen, forbi Molbekktjernet og videre ned til strandlinjen ved Mossesundet. Foran meg åpenbarte det seg et inferno i blått.
2010-06-04 Read more

The Kop, Liverpool Fotball Club

Liverpool Football Club - Sanger som synges for å støtte klubben på best måte!

Ekte supportere støtter klubben både i gode og dårlige tider. En av de beste måtene å støtte sin elskede klubb på er å synge oppmuntrende sanger. I en periode med dårlig resultater og vanskelig økonomisk situasjon for Liverpool, kan man skille dårlige supportere fra gode supportere. Ekte supportere som drar til Anfield Road må kjenne til sangene som synges på the Kop.
2010-04-09 Read more

Vaerne,vaerne monastery,værne kloster,moss,rygge,Norway,norge

Værne klosterruin, Rygge kommune

Påskefeiring på historisk grunn i april 2010. Værne kloster ligger omgitt av et særpreget herregårdslandskap, med høyreiste eiketrær og flotte alléer.
2010-04-02 Read more

Liverbirds,Moss,Liverpool,supporterklubb,supportere

Liverbirds i Norge - Supporterklubber for Liverpool Football Club!

Sterke følelser for Liverpool Fotballklubb gjør at det stadig dukker nye lokale supporterklubber rundt om i landet. I dag finnes det supporterklubber i Ålesund, Hamar, Farsund, Mandal, Stavanger, Spydeberg, Salten, Asker, Kristiansand, Lofoten, Toten, Hallingdal, Steinkjer, Nesodden, Ulsteinvik, Verdal, Røros, Hammerfest, Drammen, Moss, Mosjøen, Haugesund, Volda Ørsta, Egersund, Skien, Tromsø, Vestnes og Oslo.
2010-03-21 Read more

Skihytta,mossemarka,moss cabin, moss region

Mossehytta, Mossemarka - Et vinduerlig vintereventyr 10. januar 2010!

Selv om det var kaldt søndag 10. januar 2010, var det ingen grunn til å ligge på sofaen hjemme og la skiene stå til pynt. I Mossemarka sine idylliske omgivelser ble det en spesielt fin dag med skinnende sol og masse snø. I Mossemarka er det i alt om lag 200 km med merkede løyper og stier. Et populært samlingssted i området er Mossehytta, en tradisjonsrik hytte med servering og en rekke fasiliteter for folk flest.
2010-01-27 Read moreMeeting the Mudmen
in Papua New Guinea

See the video HERE


Global travel guide and agent - news, articles and photos from untouched and exciting destinations around the world!
© 2000-2017 Travel Explorations - All rights reserved.
Powered by CustomPublish